top of page

Myyntikunnon säännöllisellä harjoittelulla tähdätään pitkäkestoiseen suorituskyvyn parantumiseen

Minulta kysytään usein, mitä Myyntikunto tarkoittaa. Myyntikunto tarkoittaa sanansa mukaisesti sitä yleistä jaksamista ja kestävyyttä, jonka varassa arjen myyntityö on. Se on kykyä ylläpitää aktiivisuutta ja innostuneisuutta.  


Myyntikuntoa voi verrata peruskuntoon.

Peruskunnossa keuhkot toimii, sydän pumppaa, liikkuvuus on kunnossa, lihakset jaksavat ja suoriudumme päivittäisistä askareista. Peruskunnon kannalta tärkeimmät osa-alueet liittyvät tiiviisti toisiinsa ja ne toimivat saumattomasti yhteen. Peruskunnon ylläpitämistä ja parantamista tukee tasapainoinen harjoittelu kaikilla eri osa-alueilla. Vahva peruskunto tukee parempaa suorituskykyä.


Myynnin maailmassa on sama asia. Myyntikunto koostuu tietyistä osa-alueista ja niiden säännöllisellä harjoittelulla tähdätään pitkäkestoisen suorituskyvyn parantumiseen.

Jos kuntosalilla treenataan esimerkiksi keskivartaloa, käsiä ja jalkoja, niin Myyntikunnon osa-alueet ovat motivaatio, oman työn johtaminen, vuorovaikutustaidot ja myyntitaidot. Myynnin valmentaminen ja myynnin koulutus rakentuu meillä näiden osa-alueiden kautta.



Myyntikuntoa treenataan säännöllisesti ja pitkäkestoisesti


On tärkeää ymmärtää, että Myyntikunto ei pysy yllä itsestään, vaan se vaatii jatkuvaa treenaamista – kuten mikä tahansa tavoitteellinen laji. Harjoittelu perustuu keskeisten osa-alueiden tasapuoliseen vahvistamiseen, tavoitteellisuuteen ja omaehtoiseen harjoitteluun. Lisäksi Myyntikunnon vahvistamiseen kuuluu pitkäkestoisuus ja systemaattisuus. Kunnon rakentaminen ja ylläpito ei nimittäin ole sprintti vaan pitkä, matalasykkeinen maraton. Välillä voidaan hakea inspiraatiota tietystä aiheesta, mutta myynnin valmennuksessa ja myynnin koulutuksessa satsaamme pitkäkestoiseen ja suunniteltuun harjoitteluun. Näin saavutamme aitoja tuloksia.


Lopputulos vahvasta Myyntikunnosta on vahvat tulokset


Mikään kunto ei pysy yllä itsestään vaan se vaatii jatkuvaa harjoittelua.

Tavoitteellinen myyntityö on paineistettua, ja jotta sitä jaksaa tehdä innostuneesti ja pitkäkestoisesti, on vahva Myyntikunto sen keskiössä.

Myös markkinan muutos pakottaa myyjät jatkuvan kehityksen äärelle. Ykkönen voi olla vain, jos kunto on kohdillaan!

Vahva Myyntikunto myös vapauttaa ja tuo työhön imun ja hallinnan tunteen. Kun Myyntikunto on vakaa, niin asiat tuntuvat sujuvan itsestään ja arjen flow kantaa eteenpäin. Vahva Myyntikunto auttaa paremmin myös eteenpäin pettymyksien hetkellä.  


Pitkäkestoinen harjoittelu luo pohjan onnistumiselle


Myyntikunnon hyödyt täydentävät toisiaan ja rakentuvat toistensa päälle. Harjoittelun myötä jaksamme tehdä tavoitteellista myynnin työtä pitkäkestoisesti, taitoja soveltaen, ilman mailaa puristaen.




Myyntikunnon valmennusohjelmat kytketään myyjän omaan arkeen


Myyntikunnon valmennusohjelmat ovat ketterät toteuttaa ja kytketään tavoitteellisesti myyjän ja tiimien arkeen.


Jos sinä haluat myyjillesi tai tiimillesi vahvan Myyntikunnon ja parempia tuloksia, niin me olemme täällä valmiina treenaamaan myyntiä yhdessä! 🏋️🔥


Myynnin treeni-iloa toivottaen,

Tiina

Myynnin personal trainer

p. 0445410603




bottom of page