top of page

Myyntikoulutuksessa tarpeet ja tavoitteet ohjaavat tekemistä

Yrityksen tarpeet määrittävät Myynnin personal trainer -myyntikoulutuksen sisällön sillä sitä kautta rakentuu myös tavoitteisiin pohjautuva myynnin valmennus. Tarpeiden ja tavoitteiden määrittämisessä iso rooli on myös myyjillä. Kun myyjät saavat oman äänensä kuuluviin, lisää se sitoutumista myyntikoulutukseen huomattavasti.


Millainen sitten on tarpeisiin ja tavoitteisiin perustuva myyntikoulutus?





3-JAKOINEN MYYNTIVALMENNUS:


🎯 1-VAIHE:


Vaiheessa 1 selvitään mitä osa-aluetta pitää treenata. Kuten kuntosalilla, niin myös myynnin personal trainer -valmennuksessa myyntivalmentaja haastettelee valmennukseen osallistujat. Tämän myötä saadaan esiin aiheet, jotka ovat myynnin menestymisen kannalta oleellisimmat. Motivaatio tulevaan myyntivalmennukseen kasvaa, kun myyjät pääsevät itse kertomaan omasta arjestaan ja aiheet löytyvät sitä kautta.


💪 2-VAIHE:


Vaiheessa 2 kääritään hihat! Nyt myyntikoulutuksen sisältö on hahmottunut ja päästään treenien pariin. Arjesta esiin nousseita aiheita treenataan aihe kerrallaan myyntivalmennuksen aikana. Koska myyntivalmennus tehdään ketterästi arjen lomassa ja koko tiimi pääsee osallistumaan siihen, tuo se arkeen aitoa tekemisen intoa. Jokainen myyntivalmennuksen treenihetki päättyy konkretiaan: tätä alan tehdä omassa omassa arjessani!


💎 3-VAIHE


Vaiheessa 3 myyntivalmennuksen opit ja oivallukset ankkuroidaan arkeen. Tämä on kriittistä sillä muuten myyntivalmennus jää yläpilveen. Tässä vaiheessa jokainen aihealue siirretään myyjän arkeen oman toimintasuunnitelman laadinnan avulla.


Kun tätä mallia jatketaan sinnikkäästi ja systemaattisesti eteenpäin tavoite kerrallaan, toistojen ollessa riittävällä tasolla, päästään askel kerrallaan tavoitteeseen asti. Olen siitä varma. 🔥



Jos sinä kaipaat innostusta ja konkreettisia keinoja myyntikuntosi vahvistamiseen, niin ole yhteyksissä. Odotan innolla ynteisiä myynnin treenihetkiä!


Tiina

Myynnin personal trainer

+ 358 44 541 0603



Myynnin personal trainer -myynninvalmenuksiin on osallistunut jo yli 150 myyjää. Tämä myynnin valmentamisen malli sopii tiimeille ja yksilöille ja saa aikaan tuloksia! Kurkista referensseistä miten asiakkaat ovat kokeneet Myynnin personal trainer -myynninvalmentamisen.



bottom of page